Home About me

About me

 

Bine te-am gasit! ♥

 

Pe 11/10/2010 scriam prima mea postare pe un blog, pe platforma blogspot pe atunci, fiind printre primii bloggeri din Romania care au inceput sa faca asta. Au trecut 7 ani frumosi de atunci, in care am investit multe ore, zile si nopti nedormite, in care am incercat sa imbin viata personala, cu un job full-time si aceasta pasiune care treptat, treptat a devenit un second job. Second job-uri de fapt, pentru ca in toti acesti ani am avut proiecte de styling, am fost consultant de stil, personal shopper, speaker, am prezentat rubrica de fashion in cadrul unei emisiuni, am realizat spoturi publicitare si am colaborat cu foarte multe branduri din tara si din strainatate. Si nu, nu vorbesc doar la trecut. Fac toate acestea si in prezent, chiar daca prezentul de care vorbesc include si o fetita minunata, Antonia Maria, care face parte nu doar din viata, inima si gandurile mele, ci si din toate proiectele pe care le am.

 

Viata mea s-a schimbat mult in ultimul timp, eu m-am schimbat, asa ca am simtit ca este momentul sa incep sa scriu pe un blog si un domeniu care sa imi poarte numele, care sa reflecte exact realitatea pe care o traiesc. Un blog mult mai personal, mai exact. Printre tendintele din moda, tinute de street style, sfaturi de styling, ponturi de shopping sau relatari de la evenimentele la care particip, veti putea citi si cum imbin toate acestea cu viata de familie si cum e sa fii mama 24 de ore din 24.

 

Asadar, pe danielamacsim.ro vei gasi jurnalul unei proaspete mamici care incearca sa imparta cu succes viata de familie cu cea profesionala, totul presarat cu un dram de umor si putin glamour. Daca voi reusi sau nu ramane sa vedem pe parcurs.

 

Sper sa imi fii alaturi in aceasta noua aventura a vietii mele!

 

Cu prietenie,
Daniela 👨‍👩‍👧